STERKE VERHALEN BRENGEN MENSEN IN BEWEGING

The Story House ondersteunt marketeers, businessmanagers en bedrijfsleiders bij het bouwen van het sterkste verhaal rond hun brand, hun productportfolio, hun bedrijf.

Sterke verhalen doen ons plots halt houden in de drukte van elke dag.
De nieuwsflash op de radio, een column uit de krant, die post op facebook, uw lievelingsfilm, het theaterstuk van afgelopen zaterdag dat nog nazindert, het beklijvend boek tijdens onze zomervakantie te Sevilla ...

Ze grijpen onze aandacht, houden ons in de ban, ze fascineren ... tot ze zich van ons meester maken, ons beklijven, overtuigen en ons inspireren tot actie.

Sterke verhalen brengen mensen in beweging!
Bovendien delen we sterke verhalen graag met anderen, net omdat ze ons zo intrigeren.
Ze connecteren mensen met elkaar wat zorgt voor verrassende chemie!

Daarenboven blijven sterke verhalen, méér dan boodschappen, ons véél langer bij.

Ook elk product, elke brand, elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen!
Stuk voor stuk, unieke verhalen …

Maar fascineren ze ons ook op eenzelfde manier?
Overtuigen ze evenveel? Zetten ze allen aan tot actie? De realiteit is bijzonder hard!

Het is onze overtuiging dat uw businessverhaal vanaf zijn eerste verschijning moet blijven kleven. Een sterk verhaal klaart de klus!

Resoluut de leiding willen nemen met een sterk verhaal eerder dan met een boodschap, dan bent u bij The Story House aan het juiste adres.

Mensen onmiddellijk laten halt houden, hun volledige aandacht grijpen, ze beklijven en … inspireren met uw sterk zakenverhaal! Dat is The Story House ten voeten uit!

‘Wie het beste verhaal brengt, wint!’. (Annette Simmons)

Het is een ongeschreven wet binnen de wereld van de communicatie, maar het afleveren van het sterkste verhaal blijft de ultieme betrachting van elke marketing- en communicatiespecialist. The Story House zet in op het sterkste businessverhaal dankzij onze passie en expertise in het bouwen van sterke verhalen!

Wist u dat alle sterke verhalen steunen op dezelfde 4 story elementen? En dat wij deze elementen ontlenen uit de wereld van de film, het theater en de literatuur om ze vervolgens met succes toe te passen op uw businessverhaal!

Wist u bovendien dat wij er zaak van maken om complexe en hoogtechnologische productdata om te zetten in begrijpbare taal, met een beklijvend verhaal rond uw ‘brand’?

… dat wij samen met u de ‘story angle’ kiezen die garant staat voor het succes van uw verhaal!

Enkel het beste, het sterkste verhaal bouwen is goed genoeg voor The Story House!

Meebouwen aan uw zakensucces, met een sterk verhaal, is wat telt voor ons!

klanten

Abbott AbbVie Ablynx Achilles Design Alexion Bausch & Lomb Bayer HealthCare Chiesi Cordad Schulte Huis Flen Pharma Genzyme Ipsen Life Expert Centre Medtronic Neocare Nutricia Pfizer Roche Simopharma Simovision St. Jude Medical XWebinar

de leiding nemen met een sterk verhaal?

Wij staan voor u klaar om mee te bouwen!
Aarzel niet en neem nu contact op met The Story House!