enkel het beste verhaal bouwen voor uw brand, uw bedrijf, ...

ons verhaal

Kris Van Woensel bezieler van The Story House

De bezieler achter The Story House is Kristiaan Van Woensel

The Story House is een full-service marketing- en communicatiebedrijf (°2009), bedreven en gespecialiseerd in het bouwen van sterke verhalen voor zakelijke doeleinden.

Wij hanteren de kunst van storytelling om enkel het beste verhaal te bouwen rond uw brand, uw productportfolio, uw bedrijf, uw medewerkers, uw klanten, uw volgers …

De bezieler achter The Story House is Kristiaan Van Woensel. Met zo’n 20 jaar ervaring in uiteenlopende marketing- en salesfuncties binnen de wereld van farma, hebben product placement en product branding geen geheimen meer voor Kristiaan.

Geboren met de pen in de hand, weet hij zijn passie voor het bouwen van sterke verhalen én die voor product marketing te bundelen tot de kernactiviteit van The Story House, nl. brand storytelling!

Vastberadenheid, daadkracht en storytelling know-how drijven hem om steeds opnieuw slechts voor het sterkste verhaal te willen gaan!

klanten

Abbott AbbVie Ablynx Achilles Design Alexion Bausch & Lomb Bayer HealthCare Chiesi Cordad Schulte Huis Flen Pharma Genzyme Ipsen Life Expert Centre Medtronic Neocare Nutricia Pfizer Roche Simopharma Simovision St. Jude Medical XWebinar

de leiding nemen met een sterk verhaal?

Wij staan voor u klaar om mee te bouwen!
Aarzel niet en neem nu contact op met The Story House!